Food & Drinks

Snake Venom is het zwaarste bier ter wereld

Snake Venom

Dat de wereld van bier veel verder gaat dan enkel pilsjes is iedereen wel duidelijk geworden de afgelopen jaren. Het ene na het andere speciaalbier wordt gelanceerd, voorzien van gekke ingrediënten en wisselende alcoholpercentages. Voor iedereen die van het vloeibare goud houdt is dit biertje het échte werk. De Snake Venom is het zwaarste biertje ter wereld.

Snake Venom

Het biertje is zo sterk, dat de brouwers van Brewmeister zelf adviseren om niet meer dan 35 ml per keer te drinken. Het bier komt uit Schotland, de plek waar ze wel weten hoe er geschonken moet worden. Snake Venom heeft een alcoholpercentage van maar liefst 67,5%. Het is gemaakt van een brouwsel vol hop en mout dat ondanks het overweldigende alcohollevel nog steeds officieel binnen de kaders van bier valt.

View post on Instagram
 

Waarschuwingen

Snake Venom brengt wat waarschuwingen met zich mee. Het bier van Brewmeister is niet bedoeld voor de doorsnee vrijdagmiddagborrel, en áls je hem drinkt neem dan kleine slokjes. Voor je meteen van plan bent een kratje in te slaan voor komend weekend is het misschien nog goed om te weten dat aan ‘s werelds sterkste biertje ook een flinke prijskaart hangt . Voor één fles betaal je 90 euro. Maar, je drinkt er natuurlijk ook veel minder van weg dan het gemiddelde pilsje.

View post on Instagram
 

Bron: Brewmeister