Een drone die jou optilt uit de file en naar je bestemming brengt: ideaal. De eerste draadloze onderwater drone BIKI: perfect. Of een drone met camera om de buurvrouw te bespieden: ook heel erg leuk. Wij zijn fan van drones. Deze onbemande vliegmachines blijven het leukste speelgoed voor onze overgroeide kinderbrein. Waarbij we vroeger papieren vliegtuigjes gooide op het schoolplein, bespieden we nu de zonnende buurvrouw. Nu kunnen we deze twee vormen van tijdverdrijf combineren met de Tobyrich Smartplane Pro Drone.

Smartplane

De Tobyrich Smartplane Pro Drone heeft een automatische stabilisator die zelfs de grootste noob helpt dit vliegtuig elegant door de lucht begeleiden. Met de bijgeleverde applicatie voor je smartphone wordt het echter nog makkelijker. Zo kan je met één druk op de knop de drone zelf stunts laten maken, een interactieve vliegschool en optie om met de bijgeleverde joystick het vliegtuig te besturen. Klik and play: dat is hoe wij het graag zien bij Gewoonvoorhem.

Smartplane gewoonvoorhem 3

Materiaal

Het lichaam is gemaakt van gepatenteerd Durinum – materiaal speciaal gemaakt van speelgoedvliegtuigen en drones – en koolstofvezel versterkt polymeer. Hierdoor is het vliegtuig licht en hufterproef – tot op zeker hoogte. Het vliegtuig gaat twaalf minuten mee op een volle accu en heeft slechts twintig minuten nodig om volledig op te laden. De Tobyrich Smartplane Pro Drone is te koop voor 150 dollar.

Smartplane gewoonvoorhem 1

Fotografie: Uncrate