Voor sommige mensen is Valentijnsdag gewoon verpest. Een ontrouwe partner kan veel met een man doen en wij weten daar dan ook alles van af. Des te mooier dat er initiatieven zoals deze zijn die ons in staat brengen om onze innerlijke frustraties optimaal te uiten. Wij kunnen ons dan ook geen beter medicijn bedenken dan een van de meest giftigste soort slangen ter wereld naar je ex te vernoemen.

Slang naar je ex vernoemen

In de dierentuin Wild Life Sydney Zoo hebben ze een absolute eindbaas. Er zit daar namelijk iemand die een intense haat heeft aan zijn ex. Deze baas is met een initiatief gekomen om op Valentijnsdag een van de meest giftigste slangen ter wereld naar je ex te vernoemen. Wij snappen nu dat iedereen staat te popelen om zijn ex naar een slang te laten vernoemen. Toch zal jij wel eerst moeten uitleggen waarom die duivel in jouw leven het verdient om naar een slang vernoemt te worden. Nu lijkt ons dat natuurlijk absoluut geen obstakel. Het is ook meteen een goede uitlaatplek om je frustraties te uiten!

Slang naar je ex vernoemen Gewoonvoorhem

Bij de inzending moet er wel één dollar gedoneerd worden aan Wild Life Conservation Fund. Wat echt een briljant idee is! Draag je steentje aan twee goede doelen bij: Wild Life en je innerlijke gevoelens. Hoe bot het ook klinkt sommige exen verdienen het gewoon om even in ‘het zonnetje’ te worden gezet. Wij vertrouwen er dan ook op dat jij enkel die ene ex, die echt het bloed onder je nagels vandaan haalde zal opgegeven om deze prachtige titel te bemachtigen. Je kan je ex tot 13 februari opgegeven. Ook leuk meegenomen is dat de winnaar niet alleen mag vertellen dat zijn ex is vernoemd naar een van de meest giftigste slangen ter wereld, maar je mag ook één jaar lang elke dag gratis naar de dierentuin om je ex te zien. Mocht jij dan de liefde van je leven ontmoeten zou je gezellig je ex kunnen gaan bezoeken en voor de verandering heb je dan nog een leuke dag ook! Is je ex toch nog ergens goed voor geweest. 😉