Een actieserie met mooie vrouwen én van de makers van La Casa de Papel. Dat lijkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch worden onze wensen binnenkort vervuld. Alex Rina, maker van de populaire serie over onze geliefde criminelen, is namelijk aan een nieuwe serie aan het werken: Sky Rojo.

Sky Rojo

Het nieuwe project van Alex Rina gaat Sky Rojo heten. Rojo betekent rood in het Spaans. Een rode lucht dus, al worden we daar niet veel wijzer uit. Het project is Alex Rina gestart in samenwerking met Esther Martinez, die eerder al meewerkte aan Vis-a-Vis. Ondanks dat de opnames van de serie al een tijd aan de gang zijn, is nog niet bekend wanneer de serie zal worden uitgezonden. Wel zal de serie net als La Casa de Papel en Vis-A-Vis op Netflix te zien zijn.

Girls on the run

De serie zal draaien om drie prostituees. Aangezien er enkel in Spaanse plekken is gefilmd (onder andere Madrid en Tenerife) kunnen we zeggen dat de serie zich hoogstwaarschijnlijk ook in Spanje zal afspelen. De drie prostituees zijn op de vlucht voor hun pooier. Die hebben ze namelijk heftig toegetakeld, waardoor ze niet langer kunnen blijven bij de club waar ze werken. Hun vlucht wordt een heuse roadtrip. Verder is er nog niet veel bekend over het plot van Sky Rojo. Wel hebben de makers van de serie gezegd dat de serie zal gaan over de ”straffeloosheid” en ”dubbelzinnigheid” van de prostitutie en meerdere kanten zal laten zien.

De hoofdrollen

Wie zijn nou die mooie vrouwen waar we het aan het begin al over hadden? Dat zijn er (voorlopig) drie. Lali Esópito is Argentijns, zangeres en actrice. Yany Prado is een actrice uit Cuba en Verónica Sanchez is van Spaanse afkomst. Ook hun personages zullen afkomstig zijn uit deze landen. Verder speelt Miguel Ángel Silvestre, bekend van Narcos in de film. Misschien blijkt hij wel de pooier uit Sky Rojo te zijn.

Sky Rojo

Toekomst van Sky Rojo

Wanneer de serie op Netflix komt is nog niet bekend. Wel weten we dat er al een tweede seizoen is besteld, voordat het eerste überhaupt is uitgebracht. Er is dus in ieder geval vertrouwen in het succes van de serie. Sky Rojo is niet de enige Netflix productie die onderweg is. Ook de duurste Netflix Original ooit toe wordt momenteel geproduceerd.