Waarom hebben wij dit niet bedacht? De bierdouche kennen we allemaal, nu is er ook douchebier: Een zoete maar sterke pale ale die speciaal als refresher kan worden gebruikt in aanloop naar een mooie avond. De Zweedse ambachtelijke brouwerij PangPang en het creatieve bureau Snask vormen het geniale brein achter dit brouwsel, gegoten in een 18 cl flesje dat perfect leeg gelurkt kan worden tijdens een douche van 10 minuten – afhankelijk van je dorst en mannelijkheid goed voor 1-4 teugen!

Shower Beer

Heel toepasselijk hebben ze het ook nog “Shower Beer” genoemd. Snask Founder en Creative Director Fredrik Öst vertelden in gesprek met Munchies: “We hebben altijd genoten van het concept van bier drinken onder de douche, dus het idee om een ​​biertje te maken dat tijdens het douchen zou worden gedronken, was een must. Maar we wilden ook een biertje maken dat je avond een kickstart zou geven.”

Het brouwsel met een alcoholpercentage van 10 procent kan ook als conditioner worden gebruikt. Klik hier voor het bestellen van een sixpack en het proeven van je dromen!