Deze zomer wordt een sportzomer waar je ‘u’ tegen zegt. Met het EK-voetbal, de Olympische Spelen en de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix in Zandvoort staat er een Oranjezomer van formaat voor de deur. Onze mannen en vrouwen gaan hun beste beentje voorzetten, zodat jij (hopelijk) kunt juichen. Nu is het aan jou om je beste beentje voor te zetten tijdens het juichen. Hoe je dat doet? Met dit vette Oranje shirt natuurlijk.

oranje shirt

Oranje shirt voor de hele zomer

Van het EK tot en met de Formule 1 op het Circuit Zandvoort, met dit Oranje shirt van Heineken vier jij deze heerlijke Oranjezomer. Het vrolijke hawaïhemd is voorzien van verschillende sportsymbolen, kronen en de Nederlandse leeuw. Dat maakt dat niet alleen onze sportmannen en -vrouwen blij worden van ons Oranje gekleurde kikkerlandje, maar ook moeder natuur. Dit oranje shirt kan namelijk bij alle Oranje gelegenheden gedragen worden. Bovendien is het zogeheten Holland Heineken Hemd helemaal gemaakt van gerecyclede PET-flessen. 

Geheugensteuntje voor de vergeetachtige leeuwen

Maar er is meer. Dit Oranje shirt is de oplossing voor de leeuwen die met nul zorgen naar de wedstrijd willen toeleven. Als geheugensteuntje is het borstzakje voorzien van een Nederlandse vlag met daarop de eerste regels van het volkslied dus er kan uit volle borst gezongen worden.

oranje shirt

Winnen, winnen, winnen

Het Oranjeshirt is méér dan alleen een shirt; ieder exemplaar is voorzien van een unieke code waarmee je korting op producten van Heineken kan krijgen of zomerse gadgets kan winnen. De ultieme bofkont onder ons maakt zelfs kans om onze Max, life in action te zien. Je kunt namelijk kaarten voor de uitverkochte Grand Prix in Zandvoort krijgen.

Laat de Leeuw wel in z’n hempie staan

Het Holland Heineken Hemd is vanaf deze week in de supermarkt verkrijgbaar bij aanschaf van een 9-pack Heineken (Original of 0.0) bier in blik. Het Oranje shirt is in twee maten beschikbaar, in Small/Medium en Large/Extra Large.