Sports

Even voorstellen: het zusje van Nyck de Vries én de ex-vriendin van George Russell

zus nyck de vries ex-vriendin george russell seychelle

Nyck de Vries heeft een jongere zus genaamd Seychelle de Vries. De 26-jarige Friezin is niet alleen 'het zusje van' ze is ook de ex-vriendin van George Russell. Wij stellen haar met alle liefde aan je voor.

Wie is Seychelle de Vries, de jongere zus van Nyck de Vries?

Nyck de Vries is een Nederlandse coureur in de Formule 1, en zijn jongere zus Seychelle de Vries is hem aan het helpen om zijn merk uit te breiden door merchandise te creëren. Seychelle is een bekende verschijning tijdens de races van Nyck. Ze staat bekend om haar charme en gedrevenheid. Het is dan ook geen verrassing dat ze een centrale rol heeft ingenomen in het managen van Nyck’s merchandise business.

View post on Instagram
 

Jongere zus van bekende broer

Seychelle de Vries, de jongere zus van Formule 1-coureur Nyck de Vries, deelt dezelfde passie voor de sport als haar beroemde broer. Hoewel er weinig bekend is over haar achtergrond, is Seychelle een bekend gezicht in de paddock van Formule 1-races. Ze is regelmatig te vinden achter de schermen om haar broer te ondersteunen. Als een van de belangrijkste vrouwen in het leven van Nyck, heeft Seychelle de aandacht getrokken vanwege haar romantiek met rijzende Formule 1-ster George Russell. Het is waarschijnlijk dat haar broer een rol heeft gespeeld bij deze ontmoeting. Seychelle wordt zelden gezien zonder haar broer en haar Instagram staat vol met intieme familiefoto’s.

Familie De Vries al jarenlang steun en toeverlaat van Nyck

Nyck’s familie, inclusief Seychelle, ondersteunt zijn racecarrière al jarenlang en heeft daarvoor de hele wereld over gereisd. Seychelle heeft zelfs haar baan opgezegd om zich volledig te richten op het managen van Nyck’s merchandise business. De nieuwe onderneming van de broer en zus is een mode-merk dat onlangs is gelanceerd. Seychelle is nauw betrokken bij alle beslissingen en Nyck vertrouwt haar volledig.

View post on Instagram