Wat betreft kijkvermaak belooft 2021 een goed jaar te worden. Al in de eerste maanden kunnen we nieuwe seizoenen verwachten van een aantal briljante series. Wij kunnen niet meer wachten, van welke serie wil jij het nieuwe seizoen zien?

Series die een nieuw seizoen krijgen in 2021

De meesterwerken van hieronder zijn stuk voor stuk topseries. Nederlandstalig of buitenlands, we weten zeker dat je hierop zit te wachten. Van zowel Mocro Maffia, als La Casa de Papel en Undercover krijgen een nieuw seizoen. Het mooie is dat het in de eerste twee maanden al raak is!

1. La Casa de Papel seizoen 5

Misschien wel dé bekendste Spaanse serie op Netflix is toch wel La Casa de Papel. Gelukkig krijgt deze briljante serie in 2021 een nieuw seizoen. Heeft deze serie nog uitleg nodig? Wij denken van niet, je moet dit meesterwerk gewoon gezien hebben. We weten zeker dat je het geweldig gaat vinden. Een releasedatum is nog niet bekend. Maar we weten wel zeker dat het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel in 2021 gaat verschijnen. Afgaande op de cliffhanger van seizoen 4 kan het niet anders dan weer bloedstollend spannend worden.

2. Mocro Maffia seizoen 3

Dé Videoland-serie onder de jeugdige kijkers krijgt ook een nieuw seizoen. Seizoen 2 zorgde voor een schokkend einde. Toch is Bilal Wahib weer te zien in seizoen 3. We hoeven echt niet lang meer te wachten op het nieuwe seizoen van deze serie. Op 29 januari is het derde seizoen van Mocro Maffia te zien op Videoland. Wij tellen de dagen al af.

3. Undercover seizoen 3

Undercover is misschien wel de populairste Nederlandse serie van dit moment. Het lot van Ferry en zijn handlangers is nog erg onduidelijk. Gaan we een nieuwe criminele organisatie zien? Of weet de Pablo Escobar van de lage landen toch weer allerlei plannen te smeden? We weten nog bijna niks over het nieuwe seizoen van deze serie, wat de spanning extra groot maakt. Wat we wel weten is dat Undercover seizoen 3 naar alle waarschijnlijkheid dit jaar nog te zien is. We laten het jullie uiteraard weten als we meer weten over de release en het plot.