Waarschijnlijk gebruik jij – net als de meesten- jouw laptop als trouwe bron van kijkvertier. HP komt met een lijn laptops die deze flexibiliteit van ‘overal kunnen kijken’ vertaalt naar de laptop zelf. Met de 360 graden draaibare ENVY, Spectre en Pavilion kijk jij je series niet alleen waar je wil, maar ook vanuit iedere positie die je maar kunt bedenken.

Flexibel in ieder opzicht

Je ligt op de bank en je favoriete serie speelt zich af op je laptopscherm. Bij iedere aflevering zak je dieper weg tussen. Tijd is een loos begrip en het bingen van je serie is alles wat er deze luie dag toe doet. Tot je nek begint te trekken en je rug langzaam protest aantekent. Waarom? Omdat je vanuit een onmogelijk ingezakte hoek nog probeert je scherm te kunnen zien. Je laptop kantelen werkt niet, en dus zit er niets anders op dan constructies bouwen met kussens en boeken onder het apparaat om zo als couch potato verder te kunnen waar je met je serie gebleven was.

Het is misschien een first world problem maar we kennen het allemaal. Gelukkig zijn daar de HP laptops die met hun nieuwe serie in één klap korte metten maakt met dit probleem. De HP ENVY x360, Spectre x360 en Pavilion x360 brengen je een scherm dat meedenkt met jou en je serie-poses.

laptops

ENVY, Spectre & Pavilion : 360 graden kijkplezier

De x360 serie van HP bestaat uit laptops die zich aanpassen aan jouw kijkgedrag. Kijk jij het liefst liggend in bed? Ondersteboven op de bank, of zittend op de grond? Wat je favoriete houding ook is, de nieuwe laptops van HP have your back dankzij het 360 design. Dit is alles wat de nieuwe lijn van HP in zijn mars heeft.

Laptops met een eindeloze accuduur

Misschien wel het belangrijkste van alles: de kwaliteit van de laptop zelf. Leuk en aardig wanneer een apparaat alle kanten op beweegt, maar wanneer de specs niet goed zijn heb je hier weinig aan. Zowel de ENVY x360 als de Spectre x360 en de Pavilion x360 hebben een indrukwekkende lijst aan features. De laptops zijn leverbaar in een 13- en 15-inch uitvoering (14″en 15″ in het geval van de Pavilion).

Iets waar we als fervent serie-kijker erg blij van worden is de battery life van de laptops. Met name de Spectre maakt hierbij indruk met een maximale accuduur van maar liefst 22,5 uur. Even voor de duidelijkheid: dit is voldoende om álle Fast and the Furious films achter elkaar te kijken, zonder bij 1% paniekerig naar je lader op zoek te hoeven gaan. Ook met de batterij van de ENVY en Pavilion zit het wel goed wat de accu betreft. Zij hebben een battery life van respectievelijk 13 en 11,5 uur.

laptops

Iets waar in het design ook extra aandacht naar uit is gegaan is de Webcam Killswitch. Ben je bang dat er iemand stiekem meekijkt en loop je al jaren rond met een verkleurde sticker over je camera? Dat is met de x360 laptops niet meer nodig. De fysieke switch aan de zijkant van het apparaat onderbreekt de stroomtoevoer naar de webcam waardoor deze niet te hacken is. Weg met die lelijke plakbandreep, niet meer nodig.

Andere specs die opvallen zijn het Blacklit toetsenbord en de Audio van Bang & Olufsen. Met dit laatste weet je zeker dat er geen sound-effect uit je serie onopgemerkt aan je voorbij gaat.

360 graden design: een écht selling point van de nieuwe reeks

Oké, we kunnen concluderen dat het hier om een laptop gaat waar we wel mee uit de voeten kunnen. Nu hetgeen wat deze serie definitief onderscheidt van het overige aanbod: het 360 design. De drie laptops zijn 360-graden draaibaar en that’s where the fun begins voor de serieliefhebbers onder ons. Naast de ‘normale’ manier van gebruik maakt dit laptopdesign het mogelijk om het object om te vormen, geheel afgestemd op jouw gebruikspositie. Zo sla je hem moeiteloos over in ‘de tent’, vouw je hem dubbel als een tablet of creëer je een ware tv door hem om te klappen.

laptops

De laptops passen zich aan naar jouw gedrag als een kameleon naar kleur. Dankzij het touchscreen kun je de laptop in iedere positie bedienen. Wanneer Netflix je de confronterende vraag ‘Ben je er nog steeds?’ stelt, tik jij moeiteloos door naar de volgende aflevering. Daarnaast leent het touchscreen zich goed voor het gebruiken van de laptops als tablet. Klap de laptop dubbel tot het de vorm van een tablet aanneemt en maak aantekeningen of schets er op los met de digitale pen.

Het leven wordt door alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld steeds makkelijker gemaakt voor ons als mens. HP speelt met de nieuwe ENVY, Spectre en Pavilion op een hele slimme manier in op de laptop-gebruiker anno 2020. De serie-binger, de social media fanaat, de (laten we eerlijk zijn) liever-lui-dan-moe bankhanger, de flexwerker, de en de creatievelingen. Knap staaltje werk.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door
HP en Intel