Entertainment

Zien: Deze motorrijdster in strak motorpak laat vele hoofden draaien als ze voorbijrijdt

senya hardin

Af en toe komt er iets op Instagram voorbij, dat simpelweg niet onbesproken kan worden gelaten. De video van deze motorrijdster is er zo eentje. Senya Hardin, zoals de trotste bestuurster van deze Ducati Panigale 4VS heet, trekt namelijk veel bekijks als zij in een strak motorpak op haar tweewieler stapt.

Wie is Senya Hardin?

Senya Hardin kwam op 25 februari 2001 ter wereld in de Amerikaanse staat Arizona. De motorgekke brunette is een 21-jarige Twitch-streamer, TikTok-ster, Instagram-influencer én content creator op OnlyFans. Je kunt dus wel stellen dat deze dame bijzonder actief is op het internet. Dat doet Senya met succes: op Instagram heeft ze zo’n 272K volgers, op TikTok telt ze zo’n 1,2 miljoen volgers.

View post on Instagram
 

De brunette is allesbehalve cameraschuw. Zo deelt ze op haar social mediakanalen voornamelijk gewaagde beelden van zichzelf én haar twee favoriete bezigheden: gamen, auto- en motorrijden. Voor laatst genoemde heeft ze zelfs het aparte Instagram-account @daddysenyuh aangemaakt.

Motorrijkunsten van Senya Hardin springen in het oog

Senya Hardin is de trotse bezitter van Lamborghini Huracán én een Ducati Panigale 4VS. De 21-jarige influencer pronkt dan ook regelmatig op Instagram met haar groenzwarte vierwieler en vuurrode tweewieler. Op de beelden is het echter niet de auto of motor die in het oog springt, maar het figuur van Senya Hardin. Ze hult zich namelijk in nogal gewaagde outfits en gaat graag de weg op in een strak motorpak.

View post on Instagram
 

Eén ding is in elk geval zeker: deze motorrijdster laat vele hoofden draaien als ze voorbijrijdt. Kan je geen genoeg krijgen van deze knappe verschijning op twee wielen? Check dan nog even onderstaande beelden:

View post on Instagram