Het kan heel lekker zijn om muziek op te hebben staan tijdens de seks. De juiste muziek versterkt de sfeer en kan jullie allebei in een nog betere stemming brengen. Ook verbreekt het af en toe de stilte en kan het je meer op je gemak brengen. Maar er is ook een soort muziek die je absoluut niet moet aanzetten als je vuurwerk verwacht. Dan kan het namelijk weer klaar zijn voor je überhaupt begonnen bent.

Deze muziek mag echt niet

Ieder heeft zijn eigen smaak. Maar er is één soort muziek die je echt niet beter op kunt zetten als het belooft spannend te worden. Hier heeft radiostation 100% NL onderzoek naar gedaan. Hieruit komt, ironisch genoeg, dat Nederlandse muziek de grootste turn-off is tussen de lakens. Hoe lekker het af en toe ook is om mee te zingen met onze Nederlandse hits, het schijnt funest te zijn voor de seks. Wij kunnen ons ook niet goed voorstellen hoe Nick en Simon sfeerverhogend werken als het om seks gaat. Engelstalige muziek mag dan weer wel, van Nederlandse artiesten mag dat dus ook. Het gaat erom dat er niet in het Nederlands gezongen wordt.

seks

Seks mag wel met muziek

Als je wil zorgen dat je seksleven op orde is, mag je hier wel voor proberen te zorgen door muziek op te zetten. Dit moet dan dus wel de juiste muziek zijn én hij moet niet zo hard staan dat het gaat afleiden. Als je het aan ons vraagt is punk of metal ook niet bepaald the way to go, maar wie weet is het jouw smaak wel. Hetzelfde geldt overigens voor Nederlandse muziek. Daaruit blijkt dan echter wel dat de meeste mensen dat gewoon niet erg kinky vinden. Met een beetje geluk heb jij zo’n goed seksleven dat de muziek niet eens uitmaakt. In dat geval mag je blij zijn met hoe je ervoor staat, aangezien dat bij lang niet iedereen het geval is.