Sinds de segway zijn opmars heeft gemaakt weten we eigenlijk niet wat we ermee moeten – mag toch wel gezegd worden aangezien de straten er niet overspoeld mee zijn? Dit moeten ze bij Bel & Bel Studio uit Barcelona ook gedacht hebben, waar ze een revolutie zijn gestart door de tweewieler een wel heel chique’e make-over te geven! Aanschouw hier een hybride scooter-segway geïnspireerd door de iconische Vespa-scooter van Corradino D’Ascanio!

Vespa Segway Rood Vespa Segway Header Vespa Segway Zwart Vespa Segway Blauw

Z-Scooter

Ze hebben dit beestje de Z-Scooter genoemd, een vintage look gegeven en uitgerust met geavanceerde volledig-elektrische technologie. Zodoende staan meerdere kleuren ‘m goed en bereikt ‘ie op een Tesla Model S super-lithiumbatterij snelheden van 20 km / u, met een actieradius van 25 km op een enkele lading van 3-4 uur.

Zoals je waarschijnlijk al weet kun je accelereren en vertragen door naar voren of achteren te leunen en over de weg manoeuvreren door aan het stuur te trekken. Mocht je overtuigd zijn, dan kun je de Z-Scooter ophalen bij Bel & Bel voor € 5.950!