Cars & Bikes

Sebastian Vettel zet zijn geliefde auto te koop

Sebastian Vettel heeft zijn auto, de Nissan GT-R Black Edition, te koop gezet. Vettel is viervoudig Formule 1 wereldkampioen. De auto van Sebastian Vettel is geregistreerd in Zwitserland en heeft slechts 93 kilometer gereden sinds 2012. Hoewel de GT-R niet de meest waardevolle auto is die Sebastian Vettel ooit heeft bezeten, is het nog steeds een zeer gewilde auto.

Grote coureur

Sebastian Vettel is een grote Formule 1 coureur. Vettel werd in 1987 geboren in Heppenheim. Dit is een plaats in Duitsland. Al vroeg kwam hij in aanraking met auto’s en kreeg hij interesse voor het racen. In totaal werd Sebastian Vettel vier keer wereldkampioen in de Formule 1.

Bijna nieuwe auto van Sebastian Vettel

De auto uit de autocollectie van Sebastian Vettel is in een bijna nieuwe staat. Dit komt mede door de lage kilometerstand. De auto van Sebastian Vettel is gekleurd in een eenvoudige metallic zwarte kleur en is uitgerust met exclusieve 20-inch Rays wielen. Deze waren alleen beschikbaar op de Black Edition-modellen. De oranje gekleurde remklauwen voegen wat extra kleur toe aan de buitenkant. In het interieur zijn de Recaro-stoelen bekleed met zwart en rood leer.

Verkopen

Het verkopen van de auto is een grote stap voor Vettel, aangezien hij bekend staat om zijn liefde voor auto’s. Hij heeft in het verleden een Ferrari Enzo en een Mercedes-Benz SL 65 AMG Black Series gehad. Hoewel deze GT-R misschien niet de meest waardevolle auto is die hij ooit heeft gehad, is het nog steeds een gewilde auto.

De Nissan is te koop via Mechatronik in Pleidelsheim, Duitsland, voor een vraagprijs van 250.000 euro. Een pittig prijskaartje, maar dan kan je als kersverse eigenaar wel oreren over het feit dat je rondrijdt in de voormalige auto van Sebastian Vettel.