De Ring Brothers weten ons weer te verassen met een vette bak. Dit keer niet met een krachtige muscle car, maar met een iconische wagen in een nieuw jasje. We hebben het over een oude 1971 Chevrolet K-5 Blazer die ze hebben omgedoopt tot ‘Seaker’. Deze avontuurlijke wagen die tegelijk een boel klasse bezit is tijdens de Specialty Equipment Market Association (SEMA) Show in Las Vegas onthuld.

Seaker

Seaker is een avontuurlijke auto met klasse. Onder de kap van de wagen zit een monster van 430 pk verstopt met een Holley Fuel System. Deze zitten gekoppeld aan een Flowmaster uitlaat. In andere woorden: deze auto huist veel kracht. Dit is ook wel nodig met het zware lichaam dat het moet vervoeren. Hoewel de wielen nieuw zijn behoudt de wagen wel zijn originele suspensie.

seaker gewoonvoorhem 1 seaker gewoonvoorhem 2 seaker gewoonvoorhem 3

Design

Het design van de auto is één en al klasse. De buitenkant is geverfd met een kleur genaamd Brazilian Smoke. De naam is exotischer dan het resultaat. Toch is de zilver lijkende buitenkant een perfecte keuze. De bruine kleur van het interieur complimenteert de buitenkant uitstekend. Op het lichaam na zijn veel onderdelen uit de werkplaats van de Ring Brothers. Zo zijn de wielen, buitenspiegels, deurscharnieren en deurknoppen allemaal custom made voor dit model.

seaker gewoonvoorhem

Deze mooie plaatjes laten ons wensen dat grote autofabrikanten design tips overnemen van de Ring Brothers. Want deze auto zou het niet verkeerd doen als stil leven.