Altijd al een keer willen schieten? In dit artikel besteden wij aandacht aan 3 schietbanen in Nederland waar je absoluut een keer een schot zou moeten lossen.

Amsterdam – Shooting Events

Bij Amsterdam Shooting Events in de buurt van het Westerpark kan je terecht voor een workshop met vrienden of collega’s. Onder begeleiding van deskundige instructeurs kan je hier met verschillende vuurwapens schieten. Daarbij krijg je een uitgebreide instructie over de veiligheid en het hanteren van een vuurwapen. Iedereen schiet meerdere stages, op deze manier heb je meer kans om het beter te doen dan een van je maten.

Den Haag – Indoorshooting Noordhaghe

Ook in Den Haag kan je terecht voor een schietuitje met je vrienden. Dit kan je doen bij Indoorshooting Noordhaghe. Bij deze schietbaan kan er worden geschoten vanaf verschillende afstanden, 10- 15- en 25-meter. Hier kan er met licht tot zwaar kaliber pistolen geschoten worden, van revolvers tot geweren. Bij de schietbaan in Den Haag wordt er geschoten vanuit schiethokjes.

Roosendaal – Outdoor centrum Steketee

Vlakbij Roosendaal ligt buitengebied Rucphen (afgelopen tijd regelmatig in het nieuws). Hier is de mooie locatie van Outdoor Centrum Steketee gevestigd. Hier kan je zeker goed terecht voor een schiet workshop. Het doel van de workshop is om te ontspannen en om te kunnen gaan met een aantal schietwapens, zoals de luchtbuks, de handboog en een Paintball marker.