Scarlett Johansson is wat ons betreft één van de knapste actrices aller tijden. Eerder schreven wij al over haar prachtige stuntdubbel, maar daar kan nu nog een dubbelganger aan worden toegevoegd. Maak kennis met Scarlett Johansson lookalike Kate.

Scarlett Johansson lookalike

Het TikTok-account van Scarlett Johansson lookalike Kate wordt overspoeld met reacties. Haar volgers moeten vaak twee keer met hun ogen knipperen, want is dit niet gewoon de échte Scarlett Johansson? Nee, dat is ze toch echt niet. De TikTokker Kate maakt veelvuldig gebruik van haar uiterlijke gelijkenis met de Hollywood-ster. De Scarlett Johansson lookalike heeft dan ook haar achternaam in haar accountnaam gebruikt en gaat als @kate_johansson door het leven. Op dat platform heeft ze een indrukwekkende 6 miljoen volgers. Op Instagram is dat met bijna een half miljoen, een stuk lager.

Kate Shumskaya

Qua naam lijken beide dames absoluut niet op elkaar. Zo heet de Scarlett Johansson lookalike in het echt Kate Shumskaya. Ondanks dit kleine ‘gebrek’ is de uiterlijke gelijkenis spot on. Haar video’s worden miljoenen keren bekeken en ook op Instagram stromen de volgers en likes binnen. Toch krijgt de lookalike van Scarlett Johansson ook ‘shit’ over zich heen. Mensen noemden haar een ‘Scarlett Johansson van Wish’, verwijzend naar de goedkope online webshop. Daar heeft zijzelf geen boodschap aan, zo liet ze zien in een video. Daarin steekt ze haar middelvinger op en geeft daarmee duidelijk aan dat ze niet graag gezien wordt als een tweederangs imitator. En dat kunnen wij ons maar wat goed indenken, want de twee zijn als twee druppels water.