Inmiddels kennen we Sarah van Soelen allemaal wel, want de nieuwe vlam van AndrΓ© Hazes komt de laatste tijd veelvuldig in het nieuws. Ze geniet dan ook aardig wat bekendheid en laat steeds meer van zichzelf zien. En wij moeten eerlijk toegeven: dat vinden wij geen enkel probleem! Haar laatste Instagram-post bewijst dat nog maar eens.

Sarah van Soelen

Je kunt je internetbrowser niet openen of je ziet al wat van deze 25-jarige dame is de laatste tijd voorbijkomen. Mede door haar relatie met AndrΓ© Hazes is Sarah van Soelen een echte BN’er geworden. Inmiddels heeft ze ruim 159 duizend volgers op Instagram en geeft ze zich steeds vaker – letterlijk en figuurlijk – bloot. Ook dit keer poseerde ze weer in een heerlijke bikini. Ons hoor je in ieder geval niet klagen, want je kunt veel zeggen, maar Sarah van Soelen ziet er verdomd goed uit!

AndrΓ© Hazes heeft het maar al te goed voor elkaar na zijn knipperlichtrelatie met Monique. Voorheen waren Sarah van Soelen en Hazes junior alleen maar goede vrienden, maar inmiddels is deze vriendschap opgebloeid tot iets heel moois. Hoe de relatie van AndrΓ© Hazes met deze oogverblindende influencer zal aflopen, durven we niet te zeggen, maar wij zijn maar wat blij voor onze AndΕ•e. Gelukkig voor ons is Sarah van Soelen allesbehalve cameraschuw en laat ze veelvuldig zien op Instagram dat ze tot de mooiste vrouwen van ons kikkerlandje behoort. Kijken jullie mee?