Entertainment

Dit is het salaris van Charles Leclerc bij Ferrari

horloge Charles Leclerc

Charles Leclerc is als een speer begonnen aan het nieuwe F1-seizoen. De Monegask is ‘the man to beat’ dit jaar voor Max Verstappen. Voor al die rondjes rijden krijgt de Monegask meer dan goed betaald. Hier lees je wat het salaris van Charles Leclerc bij Ferrari is.

Ferrari terug aan de top

Ferrari is helemaal terug. Na een paar jaar in de middenmoot te hebben gebivakkeerd, beginnen de rode wagens spectaculair aan het nieuwe seizoen. Niemand had verwacht dat de Scuderia zo goed uit de startblokken zou komen. Samen met Carlos Sainz doet Charles Leclerc dit seizoen een gooi naar het constructeurskampioenschap voor Ferrari. Wellicht dat hij daar een wereldkampioenschap aan toe kan voegen. Aan het salaris van Charles Leclerc zal het in ieder geval niet liggen. Die enorme hoeveelheid flappen geeft hem de nodige motivatie om tot het uiterste te gaan.

View post on Instagram
 

Charles Leclerc is de leider van de Scuderia

Hoewel hij slechts een paar jaar in de F1 zit, heeft Charles Leclerc al behoorlijk naam gemaakt voor zichzelf. De pas 24-jarige coureur heeft al een aantal grand-prix overwinningen op zijn naam staan en geldt samen met Max Verstappen als hét talent van de autosport. Dat kan ook niet anders als je kijkt waar zijn roots liggen. Als kleine jongen liep hij al over het stratencircuit van Monaco. Om rond te komen in die staat heb je het nodige geld nodig. Gelukkig hoeft Charles Leclerc niet te klagen met zo’n riant salaris.

Het salaris van Charles Leclerc in 2022 bij Ferrari

Charles Leclerc verdient in 2022 een salaris van 12 miljoen dollar bij Ferrari. Daarmee is de Monegask één van de bestbetaalde coureurs op de grid. Hij verdient zelfs twee miljoen dollar meer dan zijn teamgenoot Carlos Sainz. Gelukkig betaalt die investering zich uit voor Ferrari nu de 24-jarige coureur bovenaan het klassement staat.

View post on Instagram