Entertainment

Nietsverhullende fotoshoot Stien den Hollander alias S10 uitgelekt

S10 Stien den Hollander Eurovisiesongfestival 2022

Stien den Hollander alias S10 gooit hoge ogen met haar nummer ‘De Diepte’ voor het Eurovisiesongfestival 2022. Niet alleen haar zangkwaliteiten zijn bewonderenswaardig, de 21-jarige dame is namelijk binnenkort te bewonderen in een vooraanstaand modeblad. Eén van die foto’s is onlangs gelekt op Reddit tot groot genoegen van haar fans. De geboren Abbekerkse is namelijk zonder topje te zien.

Wie is S1o alias Stien den Hollander?

S10 alias Stien den Hollander was pas 17 jaar oud toen ze in januari 2018 tekende bij het Nederlandse hiphoplabel Noah’s Ark. De rapper slash zangeres wordt geroemd vanwege haar eerlijke teksten over haar persoonlijke psychische problemen. Zo werd de 21-jarige artieste in het verleden opgenomen in een kliniek wegens depressie en psychoses.

In 2021 werd ze door de AVROTROS geselecteerd om namens Nederland deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival 2022. En sindsdien zingt de naam S1o alias Stien den Hollander des te meer in de rondte in Nederland.

View post on Instagram
 

S10 (Eurovisiesongfestival 2022) kan niet meer stuk

S10 kan niet meer stuk. Na bekendmaking van haar nummer ‘De Diepte’, waarmee ze Nederland gaat vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival 2022 in het Italiaanse Turijn, bestormt ze de hitlijsten. Ook bij de bookmakers doet de geboren Abbekerkse haar naam eer aan. Ze behoort namelijk tot de tien favorieten. Grote kans dat haar populariteit alleen maar toeneemt als de april-editie van Vogue Nederland uitkomt. Stien den Hollander alias S10 is in dat tijdschrift namelijk topless te bewonderen.

View post on Instagram
 

Pikante fotoshoot deelneemster Eurovisiesongfestival 2022

Onlangs dook een nietsverhullende foto op van S10 alias Stien den Hollander. De foto is te zien in de apri-editie van Vogue Nederland. Wij kijken nu al uit naar de dag dat deze in de schappen ligt om (hopelijk) meer foto’s van de bloedmooie zangeres te kunnen aanschouwen. Kijk en laat jezelf omverblazen:

S10 alias Stien den Hollander is niet de enige Nederlandse celeb die zich in een tijdschrift letterlijk blootgeeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van Chantal Janzen?