Entertainment

Ryan Reynolds heeft twijfels over ‘Free Guy 2’: ‘Moet alles per se een sequel krijgen?’

Ryan Reynolds Free Guy 2

De film 'Free Guy' was een daverend succes in 2021. De comedy werd goed ontvangen én leverde aardig wat geld op. Toch lijkt Ryan Reynolds twijfels te hebben over een vervolgfilm 'Free Guy 2'.

Groot succes van ‘Free Guy’

In 2021 verscheen de film Free Guy in de bioscoop, waarin Ryan Reynolds een personage speelt uit een fictief computerspel dat zich bewust wordt van zijn bestaan en besluit zijn wereld te redden. De comedy was een bijzonder succesvolle film in 2021, met een opbrengst van meer dan $ 331 miljoen wereldwijd. Het was een van de meest succesvolle films in de nasleep van de pandemie, en er wordt al lang gespeculeerd over een vervolg. Zo gaf regisseur Shawn Levy eerder al aan graag ‘Free Guy 2’ te willen maken. Toch lijkt Ryan Reynolds hierover zijn twijfels te hebben.

Ryan Reynolds heeft twijfels over ‘Free Guy 2’

Tijdens het Just for Laughs comedyfestival in Groot-Brittannië werd Reynolds gevraagd naar een vervolg en hij liet weten dat er zeker potentie is voor het verhaal om verder te gaan. “Ik zou het geweldig vinden”, antwoordt de 46-jarige acteur. “Maar moet alles per se een sequel krijgen? Er is dus wel wat twijfel, want we willen niet zomaar zeggen: ‘Oh, een vervolg zal het eerste deel valideren.’ Nee, het eerste deel spreekt voor zichzelf en dat is voldoende. Dus ik weet het niet, we zijn er nog over aan het praten.”

Verdere toelichting

De kans is groot dat Ryan Reynolds in de nabije toekomst zijn gedachtes over ‘Free Guy 2 ‘ verder zal toelichten. Naar verluidt ligt er al wel een script van de eventuele sequel klaar. Of dit script ook daadwerkelijk tot uitvoering zal worden gebracht, zal de tijd uitwijzen.