De 36-jarige Kirsten Westrik treedt in de voetsporen van haar vijf jaar oudere zus Merel Westrik. Kirsten gaat namelijk aan de slag als presentatrice bij RTL-5. Dat belooft veel goeds voor alle televisieliefhebbers in Nederland! Wij kijken in elk geval erg uit om haar op de kijkbuis te zien schitteren.

Kirsten Westrik

Ze is 36-jaar oud en wordt dus een van de nieuwe gezicht van RLT-5. Ze gaat (samen met twee andere) het programma 112 Vandaag presenteren. Dit programma zal elke werkdag te zien zijn en behandelt de vreemdste en opvallendste meldingen van die dag. Dat klinkt dus erg entertaining en als ze ze dezelfde presentatiekwaliteiten als haar zus heeft, zal dit een interessant programma worden. Kirsten zal dit programma samen met Ellie Lust, Pim Sedee en Gallyon van Vessem presenteren. Maandag de 10e trapt het programma af (net zoals een groot aantal films). Mei belooft dus een goede maand te worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)

Nu weten we dus wat Kirsten Westrik gaat doen, maar wie is ze eigenlijk? En wat heeft ze tot nu toe allemaal gedaan? De 36-jarige Westrik is nog niet heel erg bekend, maar is wel al eens op de buis te zien geweest, ze was namelijk een tijd nieuwslezeres bij de zender AT5, net als haar zus Merel. Daarnaast heeft de Amsterdamse ook eerder als politiewoordvoerder gewerkt. Het is ook niet voor niks dat Kirsten juist voor dit programma is gevraagd. Nu is het slechts nog een kwestie van tijd totdat RTL de derde zus ook een keer binnen hengelt, maar of dat ooit gaat gebeuren blijft een vraag. Wij kijken er in ieder geval naar uit om Kirsten op televisie te zien.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Westrik (@kirstenwestrik)