Rosanna Voorwald, die we allemaal kennen van Temptation Island, heeft een mega transformatie ondergaan. Dit laat ze zien in een zeer pikante shoot die ze onlangs deelde op Instagram.

Wie is Rosanna Voorwald ook alweer?

Eén van de meest opvallende koppels uit Temptation Island zijn toch wel Niels van der Zanden en Rosanna Voorwald. Ze deden in 2017 mee aan het programma. Hierin zagen we dat Rosanna Niels bedroog met spierbundel Alex. Een jaar later deden ze wéér mee, maar dan met de VIP editie. Daar bedroog Niels Rosanna op zijn beurt. Na hun deelnames aan de reality show, begon het koppel met het welbekene platform ‘Only Fans’, waar beiden pikante foto’s en video’s plaatsen.

Bijzonder lucratief

Het koppel heeft zelfs meegedaan aan de documentaire OnlyFans Uncovered. Daarin maakten Niels van der Zanden en Rosanna Voorwald bekend dat ze maar liefst 30.000 euro omzet per maand verdienen – dat is niet mis! Samen zijn ze in Nederland één van de bekendste koppels op OnlyFans. Rosanna maakt er ook geen geheim van dat ze redelijk wat aan zichzelf heeft laten doen. Dit laat ze ook graag zien op de foto’s.

Pikante lingerie shoot

Als we de Instagram van Rosanna Voorwald mogen geloven houdt ze er zeer zeker van om gewaagde foto’s te posten. Onlangs heeft ze een lingerie shoot gedaan waar we ook meteen haar ‘nieuwe billen’ kunnen bewonderen, die ze bij de plastische chirurg heeft gekocht. Wij delen de kiekjes graag met je:

Rosanna Voorwald is niet de enige ster uit Temptation Island die de grens op zoekt op Instagram. Wat dacht je bijvoorbeeld van Demi Rutting?