Entertainment

Romee Strijd gooit lichaam in de strijd in spannende badkamerselfie

Romee Strijd

De 26-jarige Romee Strijd blijft een ongelofelijk knappe verschijning. Met haar nieuwe lingeriesetje poseert ze zwoel voor de camera in de badkamer. Van deze foto gaat de gemiddelde man zijn hart sneller kloppen.

De indrukwekkende carrière van Romee Strijd

Romee Strijd is inmiddels  26 jaar jong en nu al een indrukwekkende carrière achter de rug. Al in 2014 stond ze als debutant op de Victoria’s Secret Fashion Show. Toen was ze dus nog maar 19 jaar jong, een zeer jonge leeftijd om al op zo’n groot podium te staan. Het is wel absoluut een succes gebleken want in de jaren daarna heeft ze voor talloze grote merken model gestaan. Zo poseerde de blondine onder andere voor merken als Calvin Klein, Louis Vuitton en Michael Kors. Samen met Laurens van Leeuwen kreeg ze onlangs haar eerste kindje. Dit betekende zeker niet het einde van haar modellenloopbaan.

View post on Instagram
 

Romee Strijd plaatst pikante badkamerselfie

De onwijs knappe Romee is enorm populair onder de Nederlandse mannen en ver daarbuiten. Met maar liefst 7,3 miljoen volgers op Instagram is ze ongelofelijk bekend op social media. Als topmodel vliegt ze de dan ook de hele wereld over. Daarnaast heeft samenwerkingen met grote bedrijven. Dit keer heeft ze een samenwerking met het lingeriemerk Lounge Underwear. Ze plaatst een pikante selfie in de badkamer in een groen lingeriesetje. Met meer dan 165 duizend likes scoort de foto enorm goed. Of dat komt door het groene setje of door haar prachtige lichaam (of gewoon allebei) is nog maar de vraag. Bekijk de foto hieronder:

View post on Instagram
 

Het is niet de eerste keer dat Romee Strijd haar lichaam in de strijd gooit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de volgende prachtige plaatjes?

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Romee Strijd is niet de enige die schittert in de badkamer. Onlangs plaatse topmodel Chrissy Teigen een pikante badkamerselfie waarin ze volledig uit de kleren ging.