Rogue City kan zomaar eens jouw nieuwe favoriete actiefilm worden. De film speelt zich af in Marseille en toont hoe een onorthodoxe agent en zijn team een grote bende proberen op te rollen.

Rogue City wordt nieuwe actiefilm op Netflix

De trailer van Rogue City valt meteen met de deur in huis. Een nieuwe politiechef, Richard Vronski, wordt aangesteld in Marseille. Hij zal onder andere gaan samenwerken met de ”anti-gang squad” van de stad. Dit is hard nodig, want de film begint met een grote, bloederige aanslag op een club. Het onderzoek naar de aanslag wijst al gauw naar een grotere bende die de straten van Marseille terroriseert. Tijd voor Richard en zijn team om in actie te komen.

Rogue City

Hard tegen hard

Verwacht van Rogue City vooral een film waarin de actie constant aanwezig is. Er staat namelijk veel op het spel in de film en de mannen van beide kanten zijn allebei niet bepaald van plan om de ander te laten winnen. Richard zal het moeten opnemen tegen Maul Maranzano, de leider van de ‘Valinco gang’ die achter de aanslagen zit. Maul en zijn mannen zijn echter niet gediend van de bemoeienissen van de politie. De confrontatie wordt dan dus ook al snel persoonlijk. Is Richard’s vriendin nog veilig? En hoe zit het met de mannen in zijn team?

Onorthodoxe methodes in Rogue City

De soldaten die op de zaak zijn gezet houden er duidelijk hun eigen methodes op na. Of, zoals in de trailer van Rogue City wordt gezegd: methodes die zijn ”aangepast op de stad”. De straten van Marseille kunnen namelijk behoorlijk gevaarlijk zijn, dat is duidelijk. Vanaf 30 oktober staat Rogue City, op IMDb ook wel Bronx genoemd, nieuw op Netflix. Ben je voor die tijd al op zoek naar een film om op te zetten? Probeer dan één van de beste 10 actiefilms volgens IMDb.