Rico Verhoeven houdt er wel van om zo af en toe zichzelf te verwennen met een nieuwe auto. Dat heeft-ie nu ook weer gedaan. Hij showt namelijk vol trots zijn nieuwe auto aan al zijn volgers. Middels onderstaand filmpje maakt hij even duidelijk dat het wagenpark van de kickbokskoning nog alles behalve compleet was.

Rico Verhoeven koopt nieuwe auto

Het moet de maand van Rico Verhoeven worden. De huidige wereldkampioen verdedigt aan het einde van deze maand zijn titel tegen de Belgische kickbokser Jamal Ben Saddik. Hij is dus vooral aan het trainen, trainen en nog eens trainen. Toch vond de Nederlandse gigant het de hoogste tijd om een nieuwe wagen te kopen. Bekijk hieronder de beelden van de nieuwe auto van Rico Verhoeven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)

De BMW X7 van Rico Verhoeven

Rico Verhoeven is dol op auto’s, maar zijn nieuwe auto is alles behalve een supercar. Ging hij vorige keer nog voor een McLaren (die hij daarna heel bruut liet wrappen), dit keer gaat hij voor een BMW X7. Een grote en luxe familiewagen waar de grote kickbokser zo in kan stappen. Maar dit is natuurlijk niet zomaar een SUV. Nee, het is één van de dikste SUV’s die BMW in zijn assortiment heeft. Met een vermogen tussen de 335 en 612 pk vliegt Rico over de Nederlandse snelwegen. Als kers op de taart zit er ook nog een off-road pakket op deze dikke wagen.

nieuwe auto van Rico verhoeven

Maar of Rico wel off-road wil gaan, is nog maar de vraag. De nieuwe auto van Rico Verhoeven is namelijk te koop vanaf 128.376 euro. Maar we zouden er niet raar van opkijken als deze variant met al zijn extra opties al snel richting de 140.000 euro gaat. Dat heeft Rico maar weer eens goed voor elkaar. Zo rijdt hij in alle luxe en stijl naar zijn aankomende gevecht tegen Jamal Ben Saddik.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rico Verhoeven (@ricoverhoeven)