Entertainment

Rico Verhoeven krijgt ultieme verjaardagscadeau: zwartgeel racemonster op 2 wielen

rico verhoeven motor

Rico Verhoeven werd getrakteerd op een splinternieuwe motor. De ‘King of Kickboxing’ is bijna jarig en daar hoort natuurlijk een bruut verjaardagscadeau bij. Dit is de nieuwe gruwelijke motor van Rico Verhoeven.

Rico’s indrukwekkende carrière

Waarschijnlijk kent iedereen deze absolute kampioen. Je hebt hem zien winnen van kickbokslegende Badr Hari en de rest van de competitie zien verpulveren. Inmiddels heeft Rico maar liefst tien keer zijn wereldtitel met succes verdedigd. De wereldkampioen won in 2021 alweer de titel voor beste vechter van het jaar bij GLORY. Zijn wereldtitelgevecht tegen Jamal Ben Saddik werd een tijdje terug nog verkozen tot ‘Fight of the Year’. We kunnen niet wachten om Rico Verhoeven opnieuw in actie te zien. Al gaat dat naar verluidt nog een poosje duren.

De regerend kampioen neemt geen risico met zijn oogblessure. Volgens De Telegraaf gaat Rico Verhoeven met enige regelmaat langs een specialist om te checken of alles nog goed gaat. Bij een  recente check werd duidelijk dat het oog nog niet helemaal is genezen. Hierdoor mag hij in ieder geval tot en met juni niet de ring in. Ook is Rico druk bezig met het starten van een acteercarrière. Daarom staat hij de maanden daarna ook waarschijnlijk nog niet in de ring. In de tussentijd kan Rico Verhoeven genieten van zijn nieuwe motor.

View post on Instagram
 

De garage van Rico Verhoeven

De garage van Rico Verhoeven staat ongelofelijk vol. Niet zo lang terug kreeg hij een brute McLaren 720S Spider cadeau en dat is niet de enige bolide die hij bezit. Ook op het gebied van motoren weet Rico Verhoeven goed wat hij wil. We schreven al eerder over zijn motoren. Dit ging om een Suzuki GSX-R1000R uit 2001 en een Ducati Diavel 126o S uit 2020. Daar komt nu een splinternieuwe motor voor Rico Verhoeven bij.

View post on Instagram
 

De nieuwe motor van Rico Verhoeven

Op zijn Instagram plaatste Rico Verhoeven vrijdagochtend een filmpje met zijn nieuwe motor. Hij werd verrast door de mannen van Ducati met een gloednieuwe Ducati Diavel 1260 uit 2022. Bij de Instagram schrijft hij: “Vandaag kwam er een pre-verjaardagscadeautje binnen. Door de jaren heen heb ik een geweldige samenwerking gehad met Ducati maar dit jaar kwam als een verrassing, bedankt jongens!” Het zwartgele monster trekt meteen de aandacht.

View post on Instagram
 

Ducati Diavel 126o S

De nieuwe motor van Rico Verhoeven is de Ducati Diavel 1260 S uit 2022. Dit brute monster beschikt over 162pk en 129Nm. Een racemonster vanjewelste dus! De nieuwe motor van Rico Verhoeven is dan ook niet goedkoop; voor het nieuwe model moet je een dikke 29.790 euro neerleggen.