Alhoewel Ricardo Kishna al een tijdje weer te zien is op de Nederlandse velden, is zijn penthouse in Amsterdam blijkbaar overbodig geworden. Daarom zet hij zijn luxe appartement voor een pittig prijsje te koop.

Ricardo Kishna, de man van de knieblessures

Een penthouse in Amsterdam was voor Ricardo Kishna geen overbodige luxe. De buitenspeler speelde twee seizoenen voor de club uit Amsterdam. In 2015 maakte hij een transfer naar de gladiatoren van Lazio Roma, waar hij als een raket begon. De eerste vijftien wedstrijden voor de Italiaanse club begon hij allemaal in de basis, maar daarna sloeg het noodlot toe. Ricardo Kishna moest onder het mes om een loszittend stukje in zijn knie te verwijderen. Sindsdien is hij nooit meer de oude geworden. Keer op keer kampt de Hagenees met knieblessures waardoor hij soms maanden uit de roulatie is.

Penthouse Ricardo Kishna

Nieuw appartement in het prestigieuze Hyde Park

Inmiddels heeft hij weer heil gevonden bij de club waar het allemaal begon: ADO den Haag. Zijn carrière ging niet zoals hij gehoopt had, maar inmiddels heeft hij de rust gevonden in het luxueuze nieuwbouwproject Hyde Park in Hoofddorp. Daarom heeft Ricardo Kishna zijn oude penthouse in Amsterdam niet meer nodig. Het is dus niet meer dan logisch dat hij dit prachtige appartement te koop zet.

Penthouse Ricardo Kishna

Ricardo Kishna verkoopt zijn oude penthouse

Het penthouse van Ricardo Kishna telt een oppervlakte van 203 vierkante meter. De woning biedt plaats aan onder meer twee normale slaapkamers en één master suite met badkamer en een prachtig uitzicht over de Amsterdamse Zuidas. Ook je vriendin wordt blij wanneer ze de enorme inloopkast ziet die zich in dit appartement bevindt.

Penthouse Ricardo Kishna

Een dakterras voor al uw feesten en partijen

Via een trap kom je uit op misschien wel het mooiste gedeelte van het penthouse van Ricardo Kishna: het dakterras. Hier vind je een ruime loungeset en heb je genoeg ruimte om al je vrienden uit te nodigen voor een barbecue of feest. Ook in de zomerdagen is het binnen goed te vertoeven, want ondanks de vele ramen, blijft het lekker koel door de airco die geïnstalleerd is door het gehele huis.

Penthouse Ricardo Kishna

Kopen? Dan heb je wel een hele zware portemonnee nodig

Klinkt allemaal leuk en aardig, maar dit luxe penthouse van Ricardo Kishna mag natuurlijk wel wat kosten. De vliegensvlugge aanvaller vraagt maar liefst 2,4 miljoen euro voor zijn geliefde stulpje. Daarbovenop komen nog 377,77 euro servicekosten per maand en betaal je 1651,96 euro voor de erfpacht. Kortom, je moet diep in de buidel graaien om dit penthouse te bemachtigen, maar de prachtige woning is het volgens ons meer dan waard. Meer zien? Check dan de Funda-pagina van het penthouse.

Penthouse Ricardo Kishna

Andy van der Meijde kwam op de koffie bij Ricardo Kishna

Oh, en Andy van der Meijde was ook langsgekomen in het penthouse van Ricardo Kishna. Naast dat de voetballer persoonlijke verhalen vertelt, leidt hij Andy ook rond door het penthouse. Hierdoor krijg je nog een betere indruk van de woning. De aflevering van Andy niet te Vermeijde met Ricardo Kishna op Videoland is zeker een aanrader, ook als je het appartement veel te duur vindt.