RM Sotheby’s is een veiling die bekend staat om zijn unieke high end producten. Van klassieke motoren, tot whisky’s en zelfs een Lamborghini SUV, niets is te gek. Ook nu worden we weer verrast door opmerkelijke items. Ben jij een vintage liefhebber en word je helemaal wild casino’s en de hele Las Vegas/Tokio vibe? Dan zul je deze retro neon borden vast heel vet vinden!

Retro neon borden

Na het zien van de retro neon borden van deze veiling kregen wij spontaan zin om ons kantoor om te toveren tot de Las Vegas Boulevard. RM Sotheby’s geeft jou nu de kans om één van deze klassieke neon borden in huis te halen en jouw mancave een vintage upgrade te geven. De elektriciteitsrekening komt later wel. De veiling zal op 23 en 24 juni plaatsvinden en de retro neon borden zullen al vanaf $2.000 dollar te verkrijgen zijn. Viva Las Vegas! 

retro-neon-borden-las vegas gewoonvoorhem 1 retro-neon-borden-las vegas gewoonvoorhem retro-neon-borden-las vegas gewoonvoorhem 3 retro-neon-borden-las vegas gewoonvoorhem 6 Schermafbeelding 2018-05-04 om 16.02.22 Schermafbeelding 2018-05-04 om 16.02.43