Over smaak valt te twisten, over het feit dat deze twee mannen tot de hoogste top van het boksen behoren niet. Een tijdje terug namen de twee legendes het tegen elkaar op in een spectaculair gevecht. Een knap staaltje boksen, maar met een teleurstellende gelijkspel als einde. Om eindelijk antwoord te krijgen op de vraag wie de definitieve winnaar is van Deontay Wilder vs Tyson Fury stappen de heren binnenkort nog eens samen in de ring. Ding ding ding! Let the game begin.

Deontay Wilder vs Tyson Fury

De vorige wedstrijd eindigde in een gelijkspel, eentje waar beide boksers het zacht gezegd niet helemaal mee eens waren. Hier kun je over blijven soebatten, wie er beter was, maar om een écht antwoord te krijgen zit er maar één ding op. Handschoenen aan, bitje in en de ring in. De rematch van Deontay Wilder vs Tyson Fury is nu officieel, de datum is geprikt. Op 22 februari nemen de twee het tegen elkaar op.

The game is on (ja, nu al)

Wereldkampioen Deontay ‘Bronze Bomber‘ Wilder komt in het nieuwe jaar oog in oog te staan met Tyson ‘Gypsy King‘ Fury. Ook al is het gevecht nog een paar maanden wachten, het mentale spelletje tussen de twee is al in volle gang. De twee laten niets heel van elkaar in de trashtalk die ze spuwen. Grote woorden van twee grote boksers maar nog even en we weten wie er écht de sterkste van de twee is.

Deontay Wilder vs Tyson Fury vindt plaats op 22 februari in Las Vegas. Wat kunnen we verwachten? Een legendarische bokswedstrijd waar we getrakteerd gaan worden op een epische strijd.