We kennen de YouTuber MrBeast van zijn bizarre uitgaves. Onlangs liet hij je nog berichten naar de maan sturen. De beste man is zo rijk geworden met het maken van filmpjes, dat hij kan zwemmen in het geld. Al dat geld investeert hij vervolgens weer in het entertainen van mensen en het maken van filmpjes. Nu heeft hij zelfs Squid Game in real-life nagemaakt. Bizar.

MrBeast maakt Squid Game in real-life

Na een ludieke video op Tiktok waarin MrBeast zegt dat hij alles van Squid Game in real-life zou namaken als de video 10 miljoen likes kreeg, ging het los. Binnen no-time had het filmpje het doel overstegen. Inmiddels heeft de post al meer dan 17 miljoen likes. Hij kon dus niet anders dan het enorme kinderspel ook in het echt te realiseren.

@mrbeastReply to @m1.6zzz since you all have been asking… #beastgame♬ Pink Soldiers – 23

Een enorme loods wordt helemaal omgetoverd tot de real-life  Squid Game-arena. Van de kamer met alle 456 bedden tot de speelarena’s. Letterlijk alles wat je in de serie voorbij ziet komen, wordt gerealiseerd. MrBeast geeft zelf eerlijk toe dat de kosten veel hoger uitvallen dan gedacht, maar hij doet er echt alles aan om zijn fans te entertainen, en dat is toch mooi om te zien.

456 mensen gaan de uitdaging aan

MrBeast heeft al 456 mensen gevonden die mee willen doen aan de real-life Squid Game. Het enige verschil met de serie is dat de afvallers niet worden doodgeschoten, dat zou namelijk een beetje wreed zijn. Alle 456 mensen voeren de kinderspelletjes uit en de winnaar gaat naar huis met een bedrag van maar liefst 1,5 miljoen dollar.

real-life Squid Game

In totaal geeft MrBeast ongeveer 2 miljoen dollar uit aan het namaken van Squid Game in real-life. Deze opzet heeft wel alle ingrediënten om één van de best bekeken video’s ooit op Youtube te worden Wij kijken dus nu al reikhalzend uit naar de release op zijn YouTube-kanaal.

Nog meer goed nieuws: Squid Game seizoen 2 is bevestigd!