Onlangs werden we al blij van de Mario Kart game die eindelijk op onze smartphones te spelen is. Maar nu worden we nog enthousiaster, want in de buurt van de Niagara Waterfalls is er ook dit jaar weer een kart circuit. Branson Track opent hier een real life Mario Kartbaan! Een kart ervaring met hoogteverschil, corkscrews en andere vette features.

Mario Kart

Tijdens het hoogseizoen in 2018 werd de baan geopend. Vanaf toen kon je over de kartbaan knallen met je vrienden en het Mario Kart avontuur beleven als nooit te voren. De zogenoemde ‘Rainbow Road’ komt er jammer genoeg niet in voor maar de baan ziet er wel heel bruut uit. Daar waar normaal karten al leuk is, maakt deze baan met al zijn verschillende levels het nog vele malen toffer.

De baan heeft zelfs een houten baan met een volledige spiraal en twee kleine spiralen. Hierdoor wordt het een soort achtbaan waar je met je kart overheen scheurt. Ook hebben ze een traditionele kartbaan dat er uitziet als een mini GP. Hier kan je laten zien dat je net zo goed kan rijden als Max Verstappen.

De kartbaan, genaamd Niagara Speedway, is één van de grootste attracties in Noord-Amerika. En ja, deze ervaring moet absoluut toe worden gevoegd aan je bucket-list. Hoogstwaarschijnlijk is het niet toegestaan om bananen en tonnen naar de andere racers te gooien, maar wie weet.