Other

Rapper Drake geeft een kijkje in zijn gigantische mansion

drake

Dat rapper Drake goed boert van zijn carrière als muzikant zal voor niemand een verrassing zijn. Dat hij in een onwerkelijk dik huis woont net zo min. Voor het eerst deelt Drake foto’s van zijn mansion van ruim 4,5 duizend m2  in Toronto met de wereld. En mensen, dit is een mansion zoals je hem hoopt te zien bij een van de populairste rappers van dit moment.

Started from the bottom, now we’re here

Een tijdje terug las je al dat de rapper een uniek horloge van 6 ton aanschafte. Nu wordt het nog veel leuker. Voor Architectural Digest opent Drake de deuren van zijn gigantische huis. De Champagnepapi woont in Canada en heeft een flinke vinger in de pap als het gaat om het ontwerp van zijn huis. Zeg maar gerust dat er geen beslissing op het gebied van design zonder hem gemaakt is.

Om even wat voorbeelden te geven: de ultra-luxe entree is gebouwd uit massief kalksteen en marmer en in het midden van de kamer staat een pianovleugel en een kroonluchter gemaakt uit 20.000 stukjes handbewerkte Swarovski kristallen. De muren zijn van plafond tot de grond bewerkt met massief ebbenhout, bronzen details en een gigantische antieke spiegel. Goede binnenkomer, niet?

View post on Instagram
 

Drake zijn eigen basketbalveld

Het meest opvallende aan de enorme woning van Drake is ongetwijfeld het indoor-basketbalveld met skylights en alles er op en er aanToch is dat niet de favoriete kamer van de rapper zelf, dat is namelijk de 300 m2 ruime master bedroom-suite. Niet gek als je hoort dat naast een kingsize bed, er een gigantisch bad gehakt uit massief zwart marmer in de badkamer staat, de twee inloopkasten met kristallen zijn bewerkt en er nog eens 100 m2 aan terras aan vast zit.

Tootsi Slide

De luxe is overweldigend, zei de rapper zelf al in een interview. Hij hoopt dat het huis laat zien van hoe ver hij is gekomen en dat hij altijd trouw zal blijven aan de plek waar hij geboren is.

Los van de beelden van Architectural Digest zien we de mansion ook in volle glorie in de nieuwe clip voor zijn nummer Tootsi Slide, dat is opgenomen in de woning van Drake.

Watch on YouTube