Om de mooiste auto ter wereld nog iets meer klasse te geven heeft Land Rover aangeklopt bij haar eigen afdeling ‘Special Vehicle Operations’. Het blijkt wederom geen verkeerde keuze te zijn geweest. Aangezien de topversie zich met meer kracht, luxe en exclusiviteit een nog imposantere naam heeft aangemeten gekregen. Het is een hele mond vol, maar gelukkig niet onbekend, want na de Range Rover uit 2017 is deze premium SUV het tweede model dat de begeerlijke naam SVAutobiography Dynamic mag dragen. Dit is de Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic, het summum van krachtige verfijning:

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic

Hoor je hoe het speciale uitlaatsysteem het kenmerkende V8-geluid optimaliseert met vlinderkleptechnologie? Mede door dit unieke motorgeluid is de Velar SVAutobiography Dynamic Edition aangekondigd als het “hoogtepunt van de Velar-line-up”. Voorzien van speciale SV-remmen, een sportonderstel en een 5,0-liter V8 Supercharged-motor met 404 kW (550 pk) vermogen! En dat rijdt dan op 21 of 22 inch wielen naar de 100 km/u binnen 4,5 seconden met een uiteindelijke maximumsnelheid van 258 km/u. Terwijl de bestuurder met zijn kompanen kan genieten van hoogwaardig lederen interieur, een Narvik Black dak, verschillende unieke op maat gemaakte opties en meer. Dankzij de 82 liter grote benzinetank heeft hij in de praktijk een actieradius van minimaal 483 kilometer.

Special Vehicle Operations heeft zich voor de Velar SVAutobiography Dynamic Edition gefocust op het verder verbreden van de dynamische capaciteiten en het verhogen van de prestaties, terwijl de vermaarde terreincapaciteiten van Land Rover behouden blijven. We hebben het hier dus over het karakter van een sportauto met de praktische (terrein)kwaliteiten van een luxueuze midsize SUV.

Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic 1 Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic 2 Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic 3 Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic 5 Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic 4

Dit jaar nog kiezen

De nieuwe Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition is vanaf € 171.760,- af te tikken in zes exterieurkleuren. Te weten Firenze Red, Santorini Black, Corris Grey, Fuji White, Indus Silver en op speciaal verzoek: Satin Byron Blue. Het voertuig is slechts één jaar beschikbaar voor aankoop, dus ga snel naar de officiële Land Rover-website voor meer informatie!