Cars & Bikes

Vrachtwagenchauffeur rijdt lading nieuwe Range Rovers in puin door brug

range rover crash brug

Deze chauffeur had alles behalve een goed begin van zijn dag. Een standaard aflever rondje ging al heel gauw behoorlijk mis. Om 08:30 uur reed een chauffeur met een hele lading nieuwe Range Rovers en Jaguars naar zijn aflever-locatie. Echter hield het al gauw op toen hij onder een spoorwegbrug door reed en een flinke crash veroorzaakte.

Crash

Tja, het doet ons ook behoorlijk pijn aan de ogen om te zien hoe een aantal bolides een flinke make-over hebben gekregen na deze crash. Zo zien de splinternieuwe Range Rovers er nu uit als cabriolets. Behoorlijk zuur. Maar we zullen ons niet zuurder voelen dan de chauffeur die deze bolides naar hun ondergang toe reed.

View post on Twitter

Sommige zijn nog wel te repareren, maar een aantal wagens mogen linea directa naar de schroot en dat is zonde. Een nieuwe Range Rover Sport gaat voor zo’n 65.000 euro de garage uit en een nieuwe Jaguar gaat voor zo’n 30.000 euro over de spreekwoordelijke toonbank. Een behoorlijk prijzig foutje. Daarnaast waren ze ook nog verpakt in het plastic en onderweg naar hun nieuwe trotse eigenaar, die zal nu iets minder vrolijk zijn.