Een pick-up truck is van zichzelf al heel dik, een 6×6 pick-up truck is nog dikker. Wat nou als je een RAM TRX 6×6 pick-up truck nog even upgradet en customized? Juist, dan krijg je echt een absurd dikke bak.

Apocalypse customized 6×6 pick-up trucks als de beste

De mannen van Apocalypse weten wel war customizen is. In hun nieuwe release introduceren ze vier heel dikke geüpgradede 6×6 pick-up trucks: Hellfire, Doomsday, Sinister 6 en Warlord. Wat ons betreft springt de customized RAM TRX 6×6 pick-up truck ‘Warlord’ eruit. Niet alleen om zijn prijs, maar ook om de hele dikke specificaties.

Warlord 6x6

Geüpgraded RAM TRX 6×6 Warlord pick-up truck

De Warlord is echt een beest van een wagen. Niet alleen van buiten is deze truck heel ruig, maar van binnen ook. De ‘Hellcat’-motor levert een vermogen van 707 pk. Met 6x 40″ banden kom je overal met gemak overheen. Maar er is ook aan de luxe gedacht. De lederen bekleding zit overheerlijk, het interactieve dashboard zie je niet in veel andere trucks en het geluidssysteem is optimaal verdeeld, waardoor je overal in de truck geweldig geluid hebt.

RAM trx 6x6

Aanvullende opties voor nog meer luxe en avontuur

Maar we zijn nog niet klaar. Voor een extra bedrag kunnen er namelijk nachtzicht op de auto worden geplaatst. Op deze manier kun je zelfs in de nacht op de moeilijkst bereikbare plekken komen. Voor de luxepaardjes kunnen er LED-lichten aan de onderkant van de truck worden geplaatst. Normaliter zie je dit alleen in GTA 5, maar met de RAM TRX 6×6 Warlord wordt het toch echt werkelijkheid.

Ram trx 6x6 pick-up truck

Het prijskaartje van deze absurd dikke truck

Zo’n brute truck krijg je natuurlijk niet voor niets mee. Apocalypse vraagt voor deze bijzondere 6×6 truck een flinke 250.000 dollar. Voor die prijs heb je dan wel één van de dikste pick-up trucks ter wereld. Bekijk hieronder nog wat foto’s van de customized RAM TRX 6×6 Warlord. Een wagen om van weg te dromen.