De E3 is in volle gang, vandaar dat heel wat gamenieuws de revue passeert. Het zou goed kunnen dat er een paar hoogstandjes onder onze radar door zijn geschoten, maar bij deze melden wij je dat we Rainbow Six Quarantine wel te pakken hebben. Rainbow Six is een grote naam binnen de game-industrie. Daar is natuurlijk nog niet alles mee gezegd, want met al dat geweld op de shooter-markt moeten ook zij blijven innoveren om te overleven. Helemaal in de trend van nu geeft de franchise een heel andere setting aan hun nieuwste spel dan we gewend zijn. Het lijkt wel te gaan om een soort zombieshooter. In dat geval is plezier zeker gegarandeerd.

Rainbow Six Quarantine

Wat de nieuwe Rainbow Six Quarantine precies gaat brengen is een groot mysterie. Wat we wel weten is dat de vorige game, genaamd Rainbow Six Siege, een groot succes was. Een aantal dingen zijn al wel boven water komen drijven. Zo speelt de game zich af in dezelfde wereld als de vorige game. De focus gaat echter meer liggen op het verhaal. Ook weten we dat een aantal personages hun terugkeer maken in deze game. Aan de beelden die zijn vrijgegeven lijkt het te gaan om een soort van zombie-uitbraak. Daarnaast weten we dat je het spel met zijn drieën kan spelen in coöp-modus.

Een groot mysterie

Buiten de trailer is er niks vrijgegeven over Ubisoft’s nieuwste titel. Al hebben wij na het zien van onderstaande beelden niet veel meer te wensen:

We kunnen Rainbow Six Quarantine verwachten in 2020, meer wil Ubisoft niet kwijt over de releasedatum. Je kunt de game spelen op pc, Playstation 4 en Xbox One. We zullen de komende maanden vast en zeker meer gaan horen over de nieuwe titel. Wil jij altijd de eerste zijn, dan moet je vooral de site van Ubisoft in de gaten houden.