We kennen het allemaal wel: Je gaat voor de duizendste keer dood op Call of Duty of je verliest je FIFA-potje in de laatste minuut. Het liefst gooi je je controller dan door de muur heen. Geen stress, met de Rage Quit Protector kun je je controller overal heen gooien waar je wil, zonder dat ‘ie in duizend stukjes breekt.

‘Rage Quit Protector’ beschermt jouw controller

Hoeveel controllers zijn er bij jou gesneuveld? Het is natuurlijk hartstikke onnodig om met die dure dingen te gaan gooien, maar soms kun je jezelf gewoon niet inhouden. Met de Rage Quit Protector hoeft dat ook niet meer. Deze zit namelijk als een ‘beschermende opblaasband’ om je controller heen en vangt alle schokken op.

Simpel en kwalitatief

De Rage Quit Protector werkt zo: je blaast hem op net als een strandbal. Vervolgens kun je de controller door één van de twee gaten doen. Daarna doe je beide handen door de gaten om de controller vast te houden. Door de transparante bovenzijde kun je nog steeds alle knopjes van de joystick zien. Wanneer je het even niet meer ziet zitten, kun je de controller met het grootste gemak door de hele kamer gooien, de Rage Quit Protector zorgt voor de rest.

‘Unnecessary Inventions’ op Reddit

De uitvinding van ‘Unnecessary Inventions’ was aanvankelijk een grap op Reddit, maar de Rage Quit Protector is nu gewoon te koop op AliExpress. Zeg nou eerlijk, voor iemand met woedeproblemen is de Rage Quit Protector toch dé oplossing?