Music, Motorcycles & New Heritage. Met deze drie pijlers aan het roer komt het Pure & Crafted festival voor het eerst richting Nederlandse bodem. Na drie succesvolle Berlijnse edities wordt dit bijzondere festival op 28 september in Nederland gehouden. En daar zijn wij blij mee. Heel blij.

Pure & Crafted

Voor wie dacht dat het festivalseizoen er op zit: think again. Over ruim een week, op 28 september, knalt Pure & Crafted nog één goed feestje op de planning. De drie poten waarop dit festival staat (Music, Motorcycles & New Heritage) maken dit festival de ideale plek voor motorrijders met een liefde voor kleding, eclectische muziek, lekker eten en de allerdikste motoren.

https://www.youtube.com/watch?v=ibPohwZbsac

Muziek

Een festival betekent goede muziek. Ook Pure & Crafted is hier prima van op de hoogte. Met een breed aanbod van verschillende muziekstijlen serveren ze ieder wat wils. Met onder andere Blaudzun, EUT, Indian Askin, SONS en Swedish Death Candy op het programma weet je in ieder geval zeker dat de muziek goed zit. Trakteer jezelf tussen de optredens door op een lekkere lunch bij één van de vele foodtrucks.

Motoren

BMW Motorrad is de initiatiefnemer en titelsponsor van Pure & Crafted, wat betekent dat ook het onderdeel Motoren niets te wensen overlaat. Of je nu houdt van de nieuwste en snelste modellen of dat je hart sneller gaat kloppen bij het zien van toffe café racers: Pure & Crafted geeft je alles wat je zoekt. Klaar met alle motoren bekijken, aanschouw dan hoe de waaghalzen van Ken Fox Troupe op vintage motorbikes op de “Wall of Death” stunten. Op zoek naar nieuwe motorkleding of -assecoires? Kijk gerust even bij de vele kraampjes.

Pure & Crafted

New Heritage

So far weten we dus dat we op Pure & Crafted voorzien zijn van goede muziek, lekker eten en we onze ogen uit kunnen kijken op het gebied van dikke motoren. Geen slechte score. Maar er is nog een derde pijler die een grote rol speelt op dit Berlijnse motorfeestje: New Heritage. Het festival biedt je een breed aanbod van authentieke kleding, assecoires en must-haves van verschillende bekende merken.

Haal snel je kaarten, dit is een feestje wat je niet mag missen. Alvast een voorproefje zien? Dit is de aftermovie van één van de vorige edities.