Wie wel eens gehoord heeft van Pulsar weet dat het horlogemerk al sinds jaar en dag stijlvolle, mannelijke horloges maakt. Een pulsar horloge is een krachtig statement dankzij een design dat er niet om liegt. Het Pulsar Accelerator horloge is hierop geen uitzondering.

Pulsar Accelerator PZ5031X1

De modern ontworpen chronograaf kenmerkt zich door een robuuste kast van 45mm diameter en opvallende details op de wijzerplaat. Het horloge biedt een aantal in het oog springende accenten, die meteen duidelijk maken waarom de naam ‘Accelerator’ is. De prominent aanwezige ’12’ is op cursieve wijze op de wijzerplaat geplaatst en de toevoeging van een chronograaf (met Tachymeter) maakt meteen duidelijk: het gaat hier om een sportieve klok.

Dit stijlvolle en sportieve stalen horloge is een écht mannen-item

Pulsar

Accelerator PZ5031X1

Unieke features

Wat opvalt is dat Pulsar een horloge heeft weten te creëren dat geen moment off balance lijkt. Alles is in balans, ondanks diverse (optische) formaten van de sub-dials is het horloge in verhouding. Een ontwerp dat alles behalve subtiel is, maar dat mag ook gewoon. Het gaat hier tenslotte om een sportieve chronograaf, niet om een dress-watch.

Wij zijn zeer te spreken over het feit dat Pulsar een sportieve én nauwkeurige chronograaf heeft weten te ontwikkelen voor deze prijs.

Het Pulsar Accelerator horloge is voorzien van een Solar uurwerk. Hierdoor kan het horloge zichzelf opladen door middel van lichtenergie.

Ben jij nou net zo te spreken over de Accelerator PZ5031X1 als dat wij dat zijn, dan kun je dit horloge op de Pulsar website aanschaffen voor €195,-.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door
Pulsar Watches