Ondertussen is de superster Jennifer Lopez zelf alweer 51 jaar oud, maar ze ziet er nog steeds uit alsof ze de 30 nauwelijks gepasseerd is. Maar het zusje van Jennifer Lopez is 2 jaar jonger en duidelijk voorzien van dezelfde goede genen. Ze is alleen iets minder bekend, maar dat doet niks af aan schoonheid.

Het zusje van Jennifer Lopez

De goede genen zijn duidelijk aanwezig in de familie Lopez. Want zowel Jennifer als Lynda Lopez zijn rond de 50 jaar oud, maar ze zien eruit alsof ze 20 jaar later geboren zijn. Van J-Lo zelf wisten we het al, dankzij haar zomerkiekjes van dit jaar. Maar als je het zusje van Jennifer Lopez op het spoor komt, mogen we mama Lopez nog maar eens bedanken. Zij heeft namelijk veel moois op de wereld gebracht die ook nog heel veel voor elkaar kunnen krijgen.

Geen superster, wel goede carriรจre

Eigenlijk doet Lynda Lopez helemaal niet heel veel onder voor haar oudere zus. Ze wordt in ieder geval ook erg veel gezien, omdat ze in de televisiewereld werkt. Zowel Engelstalige als Spaanstalige televisieprogramma’s werden gepresenteerd door het zusje van Jennifer Lopez. Ook is Lynda Lopez mede-oprichter van het productiebedrijf Nuyorican Productions.

De bekendheid in de familie is er dus wel en beide dames gaan de spotlights niet uit de weg. Toch is het natuurlijk wel zo dat de oudste van de twee een stuk meer media-aandacht krijgt, niet in de laatste plaats omdat ze een wereldster is. Dat is het zusje van Jennifer Lopez dan weer niet, maar het maakt ons weinig uit. Dat het verschil op Instagram bijna 132 miljoen volgers is, hoeft ook niks te zeggen. Wat we wel kunnen zeggen is dat de goede genen waarschijnlijk nog wel jaren te zien blijven. Zichtbaar oud worden zit dan ook niet echt in de familie.