Het internet heeft weer een nieuw hoogtepunt bereikt waarbij vrouwen mannelijke eenzaamheid gebruiken voor views. Dit doen zij met onschuldige POV-filmpjes! Eerlijk is eerlijk: er is niks mooiers dan een vrouw en zeker niet als het een vrouw betreft die helemaal mooi gemaakt naast je wakker wordt – het mooie is dat vrouwen dit ook maar al te goed zelf weten.

Nu zouden we natuurlijk kunnen focussen op het seksuele aspect en de psychologische uitbuiting, maar laten we het positief bekijken. Voor de onfortuinlijken onder ons die net in een break-up verkeren, gewoon weer een normale ochtend vol eenzaamheid moeten zien te overleven of eens toe zijn aan wat anders zonder zich echt te hoeven verantwoorden, bestaat er nu ASMR Girlfriend Roleplay! Laat ons je bijvoorbeeld voorstellen aan Savannah:

POV-filmpjes

Simpel gezegd hebben we het gewoon over meisjes die een soort digitaal rollenspel met je spelen door zich voor te doen als je vriendin. Ze fluisteren lieve woordjes, nemen sexy poses aan en kussen met een beetje geluk het beeld. De video’s zijn blijkbaar immens populair en komen in allerlei verschillende vormen voor, zo kun je er bijvoorbeeld mee naar bed gaan of mee wakker worden.

De meisjes menen zelf geen gezondheidswerkers te zijn, maar het gebruik van deze video dient vooral voor plezier en ontspanningsdoeleinde, uhuh. We laten het je Gwen nog even een keer uitleggen: