Cars & Bikes

Aanschouw hier de verse witte Hennessey VelociRaptor 6×6 van Post Malone

Post Malone Hennessey 6x6 Gewoonvoorhem

Tja, wat te doen wanneer je de Amerikaanse rapgame hebt uitgespeeld en een autoverzameling een van je favoriete hobby’s is? Juist, je laat net als Post Malone de VelociRaptor 6×6 van Hennessey je oprit op rijden! Kijk ‘m nou staan:

Post Malone Hennessey 6×6

Dit zeswielige monster komt je misschien nog wel bekend voor, waar we eerder al wat verhaaltjes hebben verteld over de Hulk van Hennessey die maar liefst 600 pk’s onder de motorkap heeft brullen. De machtige machine van de 23-jarige artiest werd geleverd tegen een prijsje van 300.000 dollar, en is voorzien van een bredere body en twee turbo’s die de zescilinder accentueren. Wellicht dat we eerdaags een interieur te zien krijgen in een nieuwe Post Maline videoclip, want er schijnt ook gesleuteld te zijn aan de elektronica. Check hier een volledige review van iemand die er verstand van heeft:

Watch on YouTube

Post Malone Autoverzameling

De autoverzameling van Austin Post is net zo bijzonder te noemen als zijn geluid, want hij houdt er zo zijn eigen smaak en inspiratie op na. De Rollys Royce Wraiths en Ghost of Mercedes G-Klasse komen namelijk nog het meest in de buurt van het rappers starter kit, maar Posty mag zich het buitenbeentje noemen met een volledig gerestaureerde en getunede Ford Explorer uit 1992 en een wilde aangepaste Lincoln Continental uit 1967! Uiteraard onder handen genomen door de mannen van West Coast Customs!

Watch on YouTube

Bron: Autoblog