Meestal liggen de nieuwste hypercars ver buiten handbereik voor de normale stervelingen op deze aarde. Voor de nieuwe hypercar van Porsche geldt dat niet. Deze virtuele hypercar is namelijk voor iedereen betaalbaar in Gran Turismo 7.

Virtuele hypercar speciaal voor Gran Turismo 7

In Gran Turismo 7 race je normaliter in de dikste auto’s die ook daadwerkelijk bestaan, maar peperduur zijn. In samenwerking met Porsche maakt de videogame er nu een uitzondering voor. Porsche ontwikkelt nu een virtuele hypercar exclusief voor Gran Turismo 7. Deze auto kan dus iedereen bemachtigen, mits je genoeg geld hebt in het spel.

Porsche Vision Gran Turismo

De Porsche Vision Gran Turismo is een unicum

Het is voor het eerst dat er een exclusieve virtuele hypercar wordt ontworpen voor een videogame. Dat maakt de ‘Porsche Vision Gran Turismo’ alleen maar nog specialer. “Een voertuig dat puur voor de virtuele wereld is ontworpen, opent spannende mogelijkheden voor ons die anders zwaar gereguleerd zijn in een regulier ontwerpproces voor een serieproductie-auto”, vertelt Michael Mauer, Style President van Porsche. Projecten zoals de Porsche Vision Gran Turismo zijn voor ons bijzonder waardevol in het creatieve proces. Het verder ontwikkelen van ons duidelijk gedefinieerde Porsche Design DNA en het uitwisselen met ontwerpers uit andere industrieën is een belangrijk onderdeel van ons werk.”

virtuele hypercar Porsche Vision Gran Turismo

Een realistische hypercar, maar dan betaalbaar

De virtuele hypercar Porsche Vision Gran Turismo is dus ontwikkelt als een realistische auto, maar dan zonder alle bezwarende reguleringen. Mede daardoor heeft deze wagen een aantal kenmerken waar menig auto jaloers op is. De nieuwe Porsche zit binnen 2,1 seconden op de 100 km/u en binnen 5,4 seconden op 200 km/u. Met een topsnelheid van 350 km/u race je alle rivalen van de baan. Ook het uiterlijk is om van weg te dromen. Daarom zetten we nog een aantal mooie plaatjes onder elkaar. Ga jij de ‘Porsche Vision Gran Turismo’ aanschaffen in Gran Turismo 7?