Cars & Bikes

Wie koopt deze Porsche 993 van Jon Olsson?

porsche 993 jon olsson

De bekende autoliefhebber Jon Olsson verkoopt zijn droomauto: een prachtige Porsche 993 met een GT2 Evo-kit en 1007 pk onder de motorkap. Klinkt dat als muziek in de oren?

Prachtige auto van Jon Olsson staat te koop

Deze Porsche 993 is niet zomaar een sportwagen. Met maar liefst 1.299 Nm aan koppel weet deze krachtpatser vanuit stilstand in een paar seconden naar superhoge snelheden te accelereren. Wat deze auto nog indrukwekkender maakt, is dat Jon Olsson de auto flink onder handen heeft genomen. Door het strippen weegt de Porsche maar 1083 kilogram. Dit draagt bij aan de adembenemende prestaties. Maar het meest bijzondere is dat deze getunede parel nog steeds legaal is op de weg. Je kunt dus op een zonnige dag lekker door de stad cruisen en ‘s avonds de snelweg opzoeken voor wat snelheid.

Een autoliefhebber zonder grote collectie

Jon Olsson staat bekend om zijn passie voor auto’s en de snelle verkoop ervan. Check bijvoorbeeld deze Rolls-Royce van Jon Olsson. Hoewel hij vaak nieuwe auto’s aanschaft, heeft hij geen grote collectie van zeldzame wagens zoals sommige andere beroemdheden. Voor hem lijkt het meer te gaan om het plezier van het bezitten en ervaren van unieke auto’s. Nu is het dan ook de beurt aan de geliefde Porsche 993 om een nieuwe eigenaar te vinden.

Je vraagt je misschien af waarom Jon Olsson afstand doet van deze mooie bolide. De reden is eigenlijk heel begrijpelijk. Hij heeft veel geld nodig voor een huizenproject én zit momenteel in een scheiding. Tja, het leven van een autoliefhebber gaat niet altijd over rozen.

Interesse gewekt?

Heeft deze witte Porsche 993 met zijn GT2 Evo-kit en 1007 pk jouw interesse gewekt? De auto staat momenteel te koop op mobile.de voor een vraagprijs van 235.000 euro. Dat is misschien een flinke zak geld, maar bedenk eens hoeveel plezier je kunt beleven aan deze krachtpatser.