Pommeline Tillière was in 2017 één van de verleidsters in het populaire programma Temptation Island. Inmiddels heeft ze meerdere shows achter haar naam staan en is ze een gevestigde naam in de showbizz-wereld. Op Instagram gooit ze hoge ogen en verblijdt ze haar volgers regelmatig met prachtige foto’s.

Temptation Island-verleidster Pommeline Tillière

Pommeline deed vijf jaar geleden voor het eerst mee aan Temptation Island. Dit deed ze niet zonder succes: ze wist deelnemer Merijn namelijk te verleiden. Hij had op dat moment een relatie met Lisa. Het programma zorgde zelfs voor een relatie tussen Merijn en Pommeline. Deze relatie hield het helaas niet vol. Een tijdje later vond ze in Fabrizio Tzinaridis – die in 2018 meedeed aan het programma – opnieuw de liefde. Het stel deed in 2019 mee aan Temptation Island Vips. Echter hield ook deze relatie geen stand.

Op dit moment heeft de blondine al meer dan twee jaar verkering met Cirio Wassenhove, hij is – net als Pommeline – een groot tattoo-liefhebber.

Tattoo-artist

In de jaren na haar doorbraak in Temptation Island heeft Pommeline niet stilgezeten. Naast het feit dat ze meedeed in de verschillende edities van het populaire reality-programma is ze ook tattoo-artist. Twee jaar geleden opende ze een tattooshop genaamd INKspired by Pommeline. Samen met haar vriend is ze ook onderdeel van het team CirussoArt By Pommeline.

Uit de kleren op Instagram

Pommeline doet het zeker niet slecht als influencer op Instagram. Momenteel staat haar volgersaantal op 392 duizend en deelt ze de mooiste foto’s. Ze laat graag haar tattoos zien, die ze werkelijk over haar hele lichaam heeft zitten. Voor 4/20 (20 april) poseerde ze voor de camera in een wiet-bikini. Leuk voor de wietliefhebbers, maar ook voor ons. Bekijk de foto hieronder!

En ook deze foto’s gooien hoge ogen: