We zijn bijna geneigd om te schreeuwen dat we de meest waanzinnige politieauto ooit hebben gespot, maar we moeten natuurlijk niet vergeten wat er in Dubai rondrijdt. Desalniettemin heeft Amerika een nieuwe sheriff in Town! 

Armormax, een garage in Utah die zich gespecialiseerd heeft in het bepantseren van voertuigen, heeft een nieuw paradepaardje gepresenteerd. Laat ons je voorstellen aan de Dodge Charger SRT Hellcat:

2018 Charger SRT Hellcat 1 Armormax 2018 Charger SRT Hellcat 2

Armormax

Deze anti-boevenbak komt met verschillende functies naar wens, zoals vierwielaandrijving, politie-specificatie verlichting, ballistisch gepantserd glas, een verse bumper en run-flat banden. Andere trick-opties die Armormax biedt, zijn bomdekens en een extern luisterapparaat voor geheime operaties. Waar een standaard Hellcat voor $ 65.345 van de band bij Fiat-Chrysler Automobiles AWD rolt, is het een optelsom die moet bepalen wat voor prijskaartje er aan een gemodificeerd model wordt gehangen!

Het is verder niet met zekerheid te zeggen hoeveel meer zo’n in carbon-fiber geheuld ros moet wegen, maar je mag er vanuit gaan dat de 6.2-liter supercharged V-8-motor het wel moet kunnen trekken!