Entertainment

Zien: Politieagent verliest spijkermat en rijdt er vervolgens zelf overheen

politieagent rijdt over eigen spijkermat

Als je dacht dat jouw dag al klote was, dan moet je deze video zien. Amerika staat bekend om de politieagenten die rondrijden in de meest luxe wagens. Soms kunnen zelfs deze agenten een grote blunder maken. Er is onlangs een hilarisch filmpje opgedoken waarin een politieagent zijn spijkermat verliest, en er vervolgens zelf overheen rijdt.

Politieagent rijdt door zijn eigen spijkermat heen

In de video rijdt er een dikke politiewagen door het beeld heen, met de achterklep open. Waarom die open staat, weet niemand. Met zwaailichten aan scheurt de wagen door de straat heen, totdat er iets uit de achterbak valt. In eerste instantie is het niet echt duidelijk wat eruit valt, maar dat wordt na enkele seconden duidelijk. Je hoort direct de banden met een noodgang leeglopen: “Pfffft”. Een nachtmerrie voor de agent, maar een lachfilm voor ons. Bekijk het filmpje hieronder.

View post on TikTok

“Get the phone, get the camera”. De man in de achtergrond weet precies wat er gaat gebeuren. En ja, hoor… De politieagent zet ‘m vol in z’n achteruit en rijdt zonder erbij na te denken door zijn eigen spijkermat heen. De man in de achtergrond gaat na het incident (net als wij) he-le-maal stuk. Op het laatst stapt de politie-agent uit de auto met zwaailichten om de schade te bekijken. De man ziet er verslagen uit en hij weet al zeker dat al zijn collega’s hem gaan uitlachen. Tip voor de agent: doe de volgende keer de achterklep dicht, of vertrouw niet blind meer op je achteruitrijcamera.

Nog niet uitgelachen? Bekijk dan hoe deze man de Formule 1-coureurs op werkelijk briljante wijze imiteert.