Whisky en mannen vormen al eeuwenlang een onlosmakelijk combinatie. In veel gevallen vertaald de voorliefde voor de godendrank zich in een voorkeur voor bijzondere whisky. Zo heeft de ene man een duidelijke voorliefde voor het nuttigen van de beter malt whiskysoorten, de ander ziet het als een uitstekende investering voor later. Slechts in een enkel geval zie je dat de liefde voor whisky creatieve vormen aanneemt. Zo blijken de flessen van Johnnie Walker prima geschikt ter decoratie van het plafond.

Talloze Johnnie Walker whiskyflessen aan het plafond

Nu is er niks mis met een beetje creativiteit, maar je moet wel erg gek zijn op Johnnie Walker whisky om de flessen te gebruiken als plafondversiering. Toch blijkt dat precies hetgeen te zijn wat een onbekende man heeft gedaan. In een onlangs opgedoken video zie je talloze flessen tegen het plafond aan geplaatst. Voor de goede orde: het betreft hier volle flessen whisky van het beroemde merk. Naar de reden voor deze specifieke whisky blijft het gissen. We kunnen ons echter voorstellen dat het een financiële kwestie is. Je plafond volledig bedekken met flessen Bowmore whisky van 30 jaar oud gaat immers een kostbare grap worden.

Geen spiegels, maar whisky

Of de eigenaar van de woning een verstokte vrijgezel is met een voorliefde voor relatief goedkope whisky weten we niet zeker, maar we kunnen ons voorstellen dat een eventuele partner bijzonder blij is dat er niet is gekozen voor een spiegelplafond in de woonkamer. Het enige nadeel is mogelijk dat het knap lastig kan zijn om ‘even’ een flesje open te trekken, de flessen zien er redelijk goed bevestig uit en het kan een hele opgave zijn om een fles van het plafond te halen. Gemakshalve hopen we dus dat hij ook nog een aantal flessen op een beter bereikbare plek heeft neergezet.