De Amerikaanse zanger Pharrell Williams heeft veel geld gemaakt met zijn zangcarrière en leven als ondernemer. Het enige wat een beetje tegen lijkt te werken is zijn succes met huizen kopen en verkopen. Voor alsnog heeft hij hier niet zoveel succes mee. Maar ‘Happy’-zanger Pharrell Williams gaat het maar weer eens proberen met zijn villa in de Hollywood Hills. 

Pharrell Williams’ succes

Pharrell Williams heeft in zijn carrière al heel wat bereikt. Zo heeft hij als onderdeel van het producer-team ‘The Neptunes’ een Grammy-award voor beste non-klassieke producer. Dit behaalde hij door middel van de productie op het ‘Justified’-album van Justin Timberlake. Buiten het produceren van soundtracks voor films, schrijven en produceren voor andere artiesten, heeft hij ook vocaal succes. Hij was namelijk onderdeel en tevens hoofdzanger van de band N.E.R.D, uiteindelijk besloot hij solo te gaan en scoorde hij hits zoals ‘Happy’ en ‘Get Lucky’ samen met Daft Punk.

Monsterlijke villa van Pharrell Williams te koop

Daar zijn we dan, de woning die te koop staat. Pharrell gooit niet zomaar even een klein huisje op de markt. Nee, go hard or go home. Desbetreffende woning staat niet voor het eerst op de markt. Hij had in 2015 dit huis namelijk gekocht voor een prijs van 7.14 miljoen  dollar en Pharrell Williams wilde de woning anderhalf jaar geleden verkopen voor een veel te hoge prijs van 11.95 miljoen dollar. Dit is natuurlijk niet gelukt, maar net voordat het huis weer van de markt af ging werd de prijs verlaagd naar 9.995 miljoen dollar en dat is nu ook precies de prijs waarvoor het huis terug op de markt is.

De in 2007 gebouwde woning bezit een leefruimte van 6.100 square feet, dit zou bijna 557 vierkante meter moeten zijn met een totale grond van 6.273 vierkante meter. De monsterlijke villa van Pharrell Williams is uitgerust met vijf slaapkamers en heeft 5.5 badkamers. Vraag ons niet waar die ‘halve’ vandaan komt, want wij hebben ook geen idee. Er is ook nog een gasthuis met één slaapkamer, badkamer en een hele keuken. Je visite zal maar een heel huis voor zichzelf krijgen…

Bekijk hier de listing van het huis van Pharrell Williams.

pharrell house 1

pharrell house 2

pharrell house 3

Pharrell house 4

Foto’s van Redfin