Other

Pharrell Williams verkoopt zijn hypermoderne villa voor ruim 15 miljoen

pharell williams

De zanger van Happy, Pharrell Williams, heeft nog geen twee jaar geleden een enorme luxe villa in Beverly Hills gekocht. Maar hij heeft het alweer te koop gezet. Vraagprijs: 16,95 miljoen dollar. Dat is omgerekend ruim 15 miljoen euro. Daar kan je wel weer een paar nieuwe villa’s van kopen.

Hypermoderne villa

Het huis van Pharrell Williams is een hypermoderne villa in Californië. Volgens de advertentie gaat het om een architectonisch meesterwerk, dat bovenop een heuvel ligt en voldoende ruimte biedt aan de koper. Het is ook nog eens heel erg rijk uitgerust. Als je genoeg geld hebt om dit te betalen, heb je wel heel veel bewoners nodig om te roepen dat je te weinig ruimte hebt.

Wat krijg je erbij?

In de villa is plek zat. Het heeft een oppervlakte van 1580 vierkante meter. Er zijn maar liefst 11 slaapkamers in het huis en bijna alle kamers hebben door het vele glas een vrijwel panoramisch uitzicht. Poets je tanden in bijna net zoveel badkamers dan dat er slaapkamers zijn, namelijk tien. Ook zijn er twee zwembaden en meerdere eetterrassen. In beweging blijven kan ook op het sportveld. Spaar je auto’s? In de garage kun je 30 supercars kwijt. Zelf heeft Pharrell Williams dit huis ook niet gratis gekregen. Hij heeft filmmaker Tyler Perry 14 miljoen euro voor het optrekje betaald. De vorige bewoner heeft er ook maar een jaar gewoond.

View post on Instagram
 

Pharrell Williams

De Amerikaanse Pharrell Williams is ondertussen alweer 46 jaar. Hij is dan ook al bijna 20 jaar actief in de muziekwereld. Zijn eerste hit was Boy uit 2002, samen met Britney Spears. In 2010 had hij het One (know your name) de eerste nummer 1-notering te pakken, in samenwerking met Swedish House Mafia. In 2013 heeft hij dat weer voor elkaar met Blurred Lines, wat dan weer samen met Robin Thicke was. Maar daarna heeft hij het helemaal alleen gedaan met Happy. Dit nummer is dan ook recordhouder voor de langste hit, met maar liefst 42(!) weken in de top 40. Dat was misschien wel zijn grootste succes uit zijn leven.